contact mutari

Mutări naționale


  Pentru că știm cât de important este să vă mutați la o nouă locuință, și de câte lucruri trebuie să vă ocupați, vă oferim servicii complete de mutări.
  Experiența dobândită ne ajută să oferim fiecărui client serviciile de care are nevoie. Fiecare mutare este diferită, din această cauză încercăm de fiecare dată să oferim clientului un serviciu optim, care să i se potrivească cel mai bine, și un raport bun calitate/preț.
  Echipa noastră se va ocupa de tot ce înseamnă o mutare. Astfel, noi vom manipula toate obiectele, de la cele mai mici cutii, până la cele mai mari piese de mobilier. Mobilierul și electrocasnicele se vor înfolia pentru a fi în siguranță pe parcursul mutării. Lucrurile mari vor fi demontate, pentru o mai bună manipulare a acestora, și montate la noua locație în poziția dorită de către client. Transportul se va realiza în siguranță.
  Cu un minim de efort din partea voastră, un apel telefonic către noi, mutarea dumneavoastră va fi un succes.

Mutări by Tudor - Soluția mutărilor tale!


De ce să te muți cu o firmă specializată

     button e mai rapid, e mai simplu, e mai ușor pentru tine
     button nu îți faci obligații la prieteni
     button pentru că pe o firmă specializată de mutări o plătești să aibe grijă de lucrurile tale, pe prieteni nu. Iar asta înseamă, sau cel puțin noi așa facem, ne dăm interesul ca tu să fii mulțumit pe ce ai dat banii ca să ne chemi și a doua oară.
     button pentru că au soluții care o să îți ușureze mult munca
     button pentru că vin la ora stabilită, atunci când ai tu nevoie de ei. Noi chiar garantăm punctualitatea noastră cu 20 de lei. (dacă întârziem te plătim 20 de lei)
     button pentru că dispun de modalități variate de transport mobilă, bagaje, electrocasnice și iți pot oferi soluții optime


Ce îți oferim:

     manipulare mobilier manipulare: încărcare/descărcare
     montare mobilier montare/demontare
     ambalare mobilier ambalare, protejare
     protejare mobilier materiale pentru împachetat și protejat
     evaluare mutare evaluare GRATUITĂ a mutării
    transport mutare transport în Timișoara, transport național și transport internaționalCum decurge?

PAS 1: Apare nevoia unei mutări.
PAS 2: Fă-ți o listă cu ce ai nevoie să muți.
PAS 3: Cere oferte de la mai multe firme. Îți recomandăm să nu urmărești doar prețul cel mai mic. Asigură-te că primești ceea ce e important pentru tine.
PAS 4: Dacă ai mai mult de 4-5 corpuri mari de mobilier de mutat, profită de evaluare și consiliere gratuită și stabilește o întâlnire cu un reprezentant de la firmă.
PAS 5: Stabilește o zi și o oră pentru mutare.
PAS 6: La data și ora stabilită, autovehiculul pentru transport, și dacă e cazul, personalul pentru manipulare, vor fi prezenți.
PAS 7: Pentru a ușura munca băieților puteți să separați lucrurile care vreți să le mutați, sau să le marcați cu un bilețel.
PAS 8: Puteți să însoțiți transportul la noua locație.
PAS 9: În timpul descărcării lucrurile vor fi aranjate așa cum doriți.
PAS 10: Vă puteți muta în noua locuință fără să fi depus vreun efort în tot acest proces de mutare.