logo mutari

Întrebări

Cum se taxează la oră?

Răspuns: Pentru cursele în oraș se taxează la oră, doarece timpul este resursa care se consumă. Timpul se măsoară din momentul în care chemați mașina, indiferent că se începe sau nu activitatea propriu-zisă de mutare, bineînteles cu condiția ca mașina să fie la dumneavoastră. Sau din momentul în care ajunge mașina și se începe activitatea de mutare, în cazul în care mașina ajunge mai repede și dumneavoastră sunteți de acord să se înceapă mutarea. Până în momentul în care mașina este liberă să plece de la dumneavoastră. Prima ora se taxează integral, după care se taxează la 10 minute.
Atenție! Se contorizează inclusiv timpii de așteptare care intervin din partea clientului sau care apar pe durata mutării: bariere la trecerea de cale ferată, imposibilitate de a parca mașina la adresă, etc. Nu se contorizează eventualele pauze care intervin din partea noastră: opriri ale poliției în trafic, scurte pauze de odihnă, pauze neprevăzute datorate unui eveniment tehnic (pană de cauciuc, remediere defecțiune, etc).

Da Nu    

Cum se taxează la kilometru?

Răspuns: Există 2 variante. Fie se aproximează kilometri care urmează să fie efectuați, folosind Google Maps, fie se resetează kilometrajul parțial din mașină în momentul plecării din Timișoara și se plătește conform indicațiilor acestuia.

Da Nu    

Cu câte zile înainte să sun?

Răspuns: Depinde foarte mult de ce vreți să faceți. Dacă vreți să faceți o mutare cu puține lucruri, în Timișoara, e bine să sunați cu 1-2 zile înainte. Dacă vreți să faceți o mutare cu lucruri multe, în oraș sau între 2 localități din țară, vă recomandăm să sunați cu 4-5 zile înainte. Dacă vreți să faceți o mutare internațională, vă recomandăm să ne contactați cu 5-6 zile înainte.
Atenție! Dacă aveți o urgență și nu puteți să respectați intervalele de mai sus, noi o să facem tot posibilul să vă ajutăm, așa că apelați cu încredere indiferent de moment.

Da Nu    

Cum se face plata?

Răspuns: Plata se poate face în mai multe moduri:
- Transfer bancar în avans, conform unei facturi proforme care vi-o emitem. Dacă anulați mutarea, vă vom restitui banii, mai puțin comisioanele bancare 1-2% în funcție de sumă.
- Plata cash la personalul care efectuează mutarea.
- Transfer bancar după efectuarea mutării( se aplică doar persoanelor juridice, care au istoric cu noi și care nu au incidente de plată).

Da Nu    

Pot să mă răzgândesc în privința unei mutări planificate?

Răspuns: Da, noi nu o să vă obligăm să vă mutați, dacă nu mai doriți asta. Singura noastră rugăminte este să ne anunțați cât mai repede de schimbarea de planuri. Astfel, noi o să putem să planificăm altă mutare în intervalul respectiv de timp. Dacă vă răzgândiți după ce mașina și/sau echipa a plecat către dumneavoastră, cel mai probabil o să achitați valoarea deplasării.

Da Nu    

Ce se întâmplă dacă nu sunt mulțumit de serviciile primite?

Răspuns: Pentru mutările care au ca punct de plecare Timișoara, dacă clientul este nemulțumit de serviciile care le primește, poate solicita în orice moment oprirea mutării. Toate lucrurile îi vor fi puse la loc, în locuință sau birou, fără a achita vreun leu.
Pentru mutările care încep din altă localitate, se plătește costul pentru deplasarea până la client, conform secțiunii de prețuri, iar lucrurile sunt puse la loc, în locuință sau birou, fără altă taxă.

Da Nu    

Nu vreau să fiu taxat la oră pentru o mutare în oraș. Se poate alege altă modalitate de taxare?

Răspuns: Da, se poate alege o altă modalitate de taxare. În cazul în care manipularea lucrurilor se face cu personalul firmei noastre, se poate solicita o evaluare gratuită la locația de încărcare. Astfel vi se va comunica un preț pentru întreaga mutare.

Da Nu    

În cazul unui transport internațional plătesc eu taxa de drum sau vignieta?

Răspuns: Nu, în cazul oricărui transport, toate cheltuielile sunt incluse în prețul afișat. Motorina, rovinieta, diurna șoferului, sunt toate incluse în preț(de aceea prețul pentru transport în U.E. este mai mare decât cel național). Nu trebuie să plătiți cazarea șoferului, masa acestuia sau țigările.

Da Nu